UE - Catalunya: Forward, nova metodologia per a la inclusió social / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Migrations - Migrations

There are no translations available.

logoforwardhome

 

La Fundació Surt, va presentar el passat dimarts dia 19, els resultats d'un projecte transnacional en el que participen. Es tracta d'un projecte europeu on diferents entitats socials (de Catalunya, Itàlia, Rumanía, Austria, Finlandia i Lituania) han treballat per millorar la inclusió social de les dones migrades, a partir de les seves competències socials i professionals.

Han treballat en diferents grups en una experiència pilot per tal d'adaptar l'atenció social i la inserció laboral a les necessitats de les dones migrades a la UE, tot reconeixent i validant les competències i experiències per tal que tinguin una inclusió adeqüada al mercat laboral.

També han elaborat una sèrie de materials que poden millorar les metodologies dels i les diferents professionals de la inserció laboral, creat noves dinàmiques de validació i una nova base conceptual a partir del gènere i la migració. Tot plegat s'ha recollit en una sèrie d epublicacions que recullen l'experiència, teoria i metodologia del projecte que es poden descarregar al web del Projecte Europeu Forward