Barcelona: Primer festival de poesia LGBT /La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Movies

There are no translations available.

Festival poesía

 

A partir d'enguany, a Barcelona el mes de novembre quedarà vinculat amb la poesia escrita per poetes lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, gràcies al Festival de Poesia LGBT, les jornades de poesia urbana de Barcelona que se celebren per primer cop els dies 23, 24 i 30 de novembre.

Es tracta de la primera trobada de poesia d'autor a Barcelona, mitjançant unes jornades que volen prendre el pols dels escriptors i de les escriptores de poesia de la ciutat, i també ser un punt de convergència entre autors i autores, obres i públic compromès amb la nova poesia urbana, al voltant dels valors del moviment cultural LGBT.

 

Més d'una desena de poetes de la ciutat
A més de la participació especial de l'activista i escriptor Jordi Petit, el Festival compta amb la participació d'un nodrit grup de poetes de Barcelona com Mabel Escribano, Juan Claudio Álvarez, Elisa Lein, Moon Jo, Natàlia Domènech, Jade Bueno, Prado G. Velázquez, Glòria Bosh (pendent de confirmar), Judith Díaz, Nadine, Abirat, Kika y Santiago Calleja, que també és l'organitzador del certamen.

 

Tres dates i tres escenaris diferents
El Festival de Poesia LGBT es duu a terme els dos darrers caps de setmana del mes de novembre: el dissabte 23, a les 19:00 (La Sue – Villarroel, 60); el diumenge 24, a les 19:00 (Otman Teteria – Cirera, 4) i el dissabte 30, a les 19:00 (Llibreria Antinous – Josep Anselm Clavé, 6).