Catalunya: Comité 1er de Desembre: Per una societat moVIHlitzada / La Independent /Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Salut - VIH-SIDA

El poder de la incidència política des de la societat civil

En el marc d'un nou 1 de Desembre, Dia Internacional del VIH, la Xarxa de Internacional de Dones Periodistes de Catalunya-Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere i el Comitè 1er de Desembre, Plataforma d'ONG's - sida de Catalunya, convoquen a la conferència de premsa* Per una societat moVIHlitzada: el poder de la incidència politica des de la societat civil, ocasió en la que es presentaran el resum del procés de l'Acord Nacional entorn de la Salut i el VIH -únic en l’ambit de la salut promogut des de la societat civil i signat pel Parlament de Catalunya durant aquest període legislatiu- i les activitats unitàries d'aquesta plataforma catalana cara el dia 1 de desembre.

Per a aquesta ocasió, hi haurà presents parlamentàries i parlamentaris que van participar activament de la redacció d'aquest document, fita referent en la col·laboració entre la societat civil organitzada i representants polítics electes de la totalitat dels partits en el Parlament de Catalunya, i el Govern de la Generalitat, malgrat les circumstàncies de crisi i de les decisions preses des del govern central entorn de la salut universal com a dret tal com la promulgació del Reial Decret 16/2012.

Es mostrarà el tràiler del reportatge documental sobre la signatura de l'Acord Nacional per fer front a l'epidèmia del VIH/sida a Catalunya i contra l'estigma relacionat, alineat amb l'estratègia d'UNAIDS 2011-2015 “d'Arribar a Zero”. que relata tot el procés de l'Acord, i es lliurarà un dossier de premsa amb el reportatge íntegre i la graella d'activitats unitàries del Comitè1er de Desembre en aquest 1 de desembre de 2013.

*La Conferència de premsa serà el 29 de novembre a les 11h 30m al Col·legi de Periodistes de Catalunya

Per a més informació: 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la