Catalunya: Celebracions pel XXè aniversari del Sindicat de Periodistes de Catalunya / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Comunicación - TICS - Publicidad - Medios

No hay traducción disponible


El pròxim dilluns 11 de novembre el Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC) farà la celebració* institucional del XX aniversari de l'organització.

En el decurs de la vetllada hi haurà intervencions de convidades i convidats del món del periodisme i de representants institucionals de l'SPC d'ara i d'abans, i será un espai de trobada i de festa per a celebrar els 20 anys que el Sindicat de Periodistes porta treballant per als i per a les periodistes de Catalunya.

 

També en el marc de les celebracions del XXè aniversari, tres dies després s'inaugurarà la mostra fotogràfica amb la participació de fotoperiodistes del sindicat. La Junta de l'SPC va decidir batejar el certamen amb el nom de Memorial Lluís Díez, en homenatge al company traspassat el passat mes de juliol, membre fundador del sindicat i una de les persones que més ha treballat en defensa dels i les fotoperiodistes i dels drets d'autoria del conjunt de la professió. Els treballs s'exposaran al Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la inauguració serà el dijous 14 de novembre, a les vuit del vespre, al CPC, on romandran fins al 29 de novembre, dia a partir del qual la mostra iniciarà un recorregut per altres ciutats catalanes on el sindicat també celebrarà el vintè aniversari de l'organització.

 

*Al bar Jazzpetit, al barri de Gràcia de Barcelona (C/Encarnació 143) a partir de les 20h

Més informació:

Sindicat de Periodistes de Catalunya

Col·legi de Periodistes de Catalunya