Iboga Summer Festival

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

Iboga festival és un festival innovador que porta talents amb el segell musical del Swing, el Ska i la música balcànica. Grups com Shantel, Mahala Raid Banda, Ska Cubano, entre altres seran a València amb les seves pasions. L'organitzacio del festival ha aconseguit reunir una sèrie de músics de qualitat suprema que brindaran al festival un toc de diversitat musical i sons potents i divertits. El festival, ple d'originalitat, serà en un lloc preuat per la seva bellesa i les seves platges a Xàbia-València.
Aquest any hi haurà diversos grups, entre els quals cal celebrar The Selecter amb la veu característica de Pauline Black, cantant i actriu anglesa integrant i fundadora de la Banda The Selecter que va rebre influencies en els anys 60 i 70 s del moviment negre Americà "American Black Power movement". Aques moviment i l'ambient a Anglaterra li van brindar les bases per generar la seva pròpia identitat. Pauline Black ha escrit i parlat en diversos mitjans de comunicació sobre les seves idees que contenen una mirada critica a la societat. El seu treball com a artista ha merescut el nom de Reina de l'Ska. També és important destacar que haformat part del moviment "Two Tones" o la segona onada de l'Ska que afegeix rapidesa als ritmes originals de l'estil.

Aquesta gran artista i la seva banda es presentaran durant el festival iboga Summer Festival els propers 26 i 27 de juliol a Xàbia València.


Mes informació al web: http://www.ibogasummerfestival.com/