Lideratge personal i empresarial per a desenvolupar projectes

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

Paloma Miranda es la responsable d’Empreneduria,i pertany al  departament del mateix nom, i de competitivitat i formació de la Cambra de Comerç de Barcelona que porta Maria Segarra, que des de fa molts anys organitzen xerrades i seminaris per a les dones.  Miranda comenta a Mon Comunicació  i a La Independent que tenen molt en compte la perspectiva de gènere en els actes que programen.

“Dins de la Cambra de Barcelona tenim una especial sensibilitat per la iniciativa emprenedora de les dones. Des de fa més de deu anys la Cambra està involucrada en el Programa de Suport Empresarial a les Dones (PAEM), i jo, com a responsable del programa a Barcelona durant l'últim any, em sento especialment implicada en el seu objectiu final: fomentar la incorporació de les dones al món empresarial”, afirma.

D’altra banda, tambè tenen molt en compte que  les activitats que organitzen des d' aquest departament cobreixi les necessitats expresades per les persones emprenedores o les que “ hem detectat que són més necessàries. Ja que el nostre objectiu és ajudar-les i ajudar-los a resoldre dubtes i que comparteixin experiències amb persones que, com elles, s'estan enfrontant al repte d'iniciar un negoci propi”.

Entre els actes de promoció de dones empresàries que han organitzat que ens recomena especialment, hi ha el realitzat amb Elena Gomez de Pozuelo, directora de Womenalia. Es poden consultar les seves reflexions al WEB.

Per al proper dijous 25 d’abril i pel dijous 2 de maig han organitzat dues activitats.

La primera, Lideratge personal i empresarial per desenvolupar el teu projecte. Quines preguntes ens hem de fer quan volem iniciar un projecte empresarial?

Patricia Ferrando

En aquesta xerrada adreçada a persones emprenedores, s'aprenen aspectes clau d’autogestió i lideratge, elements vitals per assolir l'èxit empresarial. Imparteixen la xerrada Patrícia Ferrando*', socia fundadora y coach de desenvolupament personal i professional de la consultora de Recurss Humans esTalento, i Marc Dufraisse, tambè coach i expert en lideratge.

 

La segona activitat és amb Mathieu Carenzo, director executiu del Centre d’Emprenedoria de l’IESE: Ets emprenedor i vols saber quines opcions tens per finançar la teva empresa?

Mathieu Carenzo és expert en recerca de fonts de finançament per a start-ups i, a més, és un "business àngel" que inverteix en les primeres etapes d’empreses amb alt potencial de creixement. Conduirà la sessió Ricard Bonastre, director general d’e-magister i al final de la conferència hi haurà un espai de networking. Per consultar les conclussions d’anteriors jornades cliqueu aquí.

 

*25 d’abril a les 18:30h a la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452)

Inscripció gratuïta aquí.

**2 de maig, a les 18:30h a la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452)

Inscripció gratuïta aquí.

*' Consulteu vídeo de Patricia Ferrando.