Isona Passola és la nova presidenta de l'Academia de Cinema de Catalunya /La Independent/notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Cine

No hay traducción disponible

 

isona-passola_eleccions__academiadelcinema.cat

Isona Passola. academiadelcinema.cat

La productora cinematogràfica Isona Passola ha estat escollida com a nova presidenta de l'Academia de Cinema de Catalunya, obtenint 3 vegades més vots (per 93 vots contra 31) que l'altre candidat Jordi Reniu.

 Completen la nova Junta Directiva per aquests propers quatre anys: Sergi López, Elisa Plaza, Maria Rosa Fusté, Josep Maria Civit, Clara Segura, Aina Clotet, Pep Armengol, Edmon Roch i Cesc Gay.

La candidatura de Passola “La promoció del talent", amb el lema “Per una Acadèmia al servei de la promoció del talent i de l’ofici dels professionals del cinema català” s'ha imposat a la candidatura d'”Acadèmics en acció".

La productora pren el relleu de Joel Joan, amb l’actor Sergi López com a vicepresident, la productora de televisió Elisa Plaza com a secretària i la tècnica de post-producció Maria Rosa Fusté com a tresorera. Els vocals seran el director de fotografia Josep Maria Civit, les actrius Clara Segura i Aina Clotet, el director de càsting Pep Armengol, el productor Edmon Roch i el director i guionista Cesc Gay.