1.200 persones superen amb èxit el curs per a persones cuidadores no professionals que organitza Benestar Social i Família

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Vida cotidiana - Cuidados

No hay traducción disponible

Curs_cures_gent_gran                                                           (foto gencat.cat)

 

A 31 de desembre de l'any passat a Catalunya hi havia un total de 110.726 persones que rebien la prestació de cuidador no professional prevista a la Llei de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

La Fundació Pere Tarrés i la Creu Roja han impartit els 64 cursos, que també han comptat amb la col·laboració de Fundació Catalunya - La Pedrera. El pressupost per aquestes accions formatives ha estat de 187.986 euros, dels quals 170.546,9 euros han estat aportats pel Departament de Benestar Social i Família i 17.439,1 euros per la Fundació Catalunya – La Pedrera, que també ha proporcionat els materials.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir dimcres 20 de març el lliurament de certificats a l'alumnat dels cursos per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones grans en situació de dependència. A l'acte, celebrat a l'Auditori de la Pedrera, la van acompanyar la directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny; la directora de l'Àrea d'Impuls Social de la Fundació Catalunya - La Pedrera, Marta Torras; el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol.