Bogotà: NOVES MASCULINITATS a Ni reinas Ni cenicientas Canal Capital

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Identitats de gènere - Noves masculinitats


Nuevas_Masculinidades_imag

Per ser mascle només cal tenir testicles, per ser un home de veritat es necessita tenir respecte per si mateix i pels altres, ser una persona que no tingui por d'expressar els seus sentiments, que sigui sensible, que tingui autocontrol dels seus comportaments i que sigui conscient de la importància del seu treball col · lectiu al costat de la dona per a una equitat de gènere.

 

Amb el propòsit de convidar a molts homes a assumir aquestes noves masculinitats, aquest dissabte a Ni reines Ni ventafocs presenta "el hombre de la escopetarra", un militar i un adolescent. Ells parlen i expliquen com van canviar les seves vides. Les seves famílies i amistats mostraran la percepció que tenen.

Les responsables del programa estan convençudes que és una gran pas a la veritable democràcia, i per aixó convoquen a veure aquest noul capítol*.


El dissabte 2 de març a les 8 i 45 només per Canal Capital, televisió més humana. Vegi Canal Capital pels canals 2 de clar, 116 Clar Avançat, 143 de Direct TV o pel senyal en viu www.canalcapital.gov.co