NÚRIA CADENES, NOVA PRESIDENTA DE SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

There are no translations available.

"rejovenir i feminitzar" el partit amb Núria Cadenas com a Presidenta i Anna Oliver com a coordinadora al País Valencià

 

Nria_Cadenes_2ncongrsNúria Cadenes, actual Presidenta de SI (adherida a la territorial del PV).

 

En el marc del segon Congrés Nacional, celebrat a Vic el 26 de gener, Núria Cadenes va ser escollida nova presidenta de Solidaritat (SI) en substitutció de Toni Strubell. A l'acte hi van assistir més de 500 adherits/des i simpatitzants que van debatre sobre el futur polític del partit i van escollir la nova executiva. L'elecció de Núria Cadenes com a nova presidenta s'ha fet amb la idea de "rejovenir i feminitzar" el partit.

Uriel Bertran va ser ratificat com a Secretari General. Bertran va fer una crida als adherits/des per començar a treballar a partir d'aquest mes de febrer, amb l'organització d'assemblees, per continuar cap un procés d'independència. Bertran va concloure: "Ara podem demostrar que realment ens ho creiem i que aquest país realment val la pena".

La ponència política La força necessaària per aconseguir la independència de la Nació Catalana, coordinada per Núria Cadenes i Roger San Millan, va estar aprovada per 395 vots a favor. El text va incorporar un 74% de les esmenes que es van proposar per la militància. El text posa les bases del futur polític immediat de Solidaritat al voltant de 5 eixos: declaració d'independència, drets socials, democràcia real, desenvolupament territorial i defensa de la realitat nacional catalana.

El saguntí Alfons López Tena ocuparà la secretaria de Política Institucional per fer el seguiment jurídic del procés d'autodeterminació.


Anna_Oliver_2ncongrs

Anna Oliver, coordinadora de SI, al País Valencià

 

Video resum activitat SI-PV al 2012