Cubelles: De nou La revista de Dones La Fita surt al carrer

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Media - ICT

There are no translations available.

Revista_La_Fita

Surt una altra vegada aquesta revista-butlletí, que torna a ser aparador de les activitats de l'associació de Dones La  Fita, amb un recull de les activitats designades amb projecció mediàtica com L'Agulla de La Fita i el Concurs de Poesia Dolors Thomas.

També hi consta el compromís de renovar complicitats entre grups de dones del municipi, com la conformació del grup Àgora, en el que Dones La Mar, Por Derecho Propio, Dones La Fita i Dones amb Iniciativa, es reuneixen  per  fomentar la participació i la implicació de les Dones de Cubelles i incidir en l'aplicació i el seguiment de les polítiques de gènere al municipi.

En la portada de la revista  s'afirma que es preveu "...un  2013 complicat per una crisi econòmica, financera, política i ètica amb retallades salvatges per part del Govern Central i de la Generalitat de Catalunya en Sanitat i Educació, amb greus conseqüències en la qualitat de vida de les persones. Darrera d'aquestes retallades on homes i dones es veuen afectats, les dones són les més vulnerables. La pràcticament desaparició de la Llei de la Dependència amb una retallada important i la conseqüent pèrdua de l'ajuda a moltes famílies afectades que aboca a les dones veure alterada la conciliació familiar. No són temps d´alegries i l´avís de noves propostes de lleis a l'horitzó anunciades per part de determinats il·luminats enterboleixen i preocupen. Els drets que pretenen arravatar a les dones potser toparà amb les poques ganes que tenim de tornar enredera i les dones sortirem de nou al carrer amb decisió i fortalesa".

Les Dones La  Fita asseguren que continuaran lluitant per "per la igualtat entre homes i dones, defensant els

nostres drets conquerits fa temps i si cal, millorar-los, mai abolir-los."