PARIS: JORNADES Comunitats impossibles, amb la intervenció d'Hélène Cixous i Jean-Luc Nancy

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Identitats de gènere - Política

There are no translations available.

Sota el títol "Communautés impossibles/Impossible Communities", aquestes jornades es proposen problematitzar el concepte de comunitat en relació amb el gènere i/o les sexualitats des d'una perspectiva política, filosòfica i cultural.

Les jornades, que se celebraran a París, s'emmarquen dins del projecte de recerca finançat que coordina Marta Segarra "Literatura y comunidades: una visión desde el género", l'objectiu del qual és reflexionar sobre la "comunitat" com a concepte que modela les identitats al nivell individual (la relació del subjecte amb el grup) i col·lectiu (la delimitació o fronteres entre grups), a partir de les seves representacions en textos literaris i cinematogràfics.

L'acte comptarà amb la participació de l'escriptora i pensadora Hélène Cixous i el filòsof Jean-Luc Nancy, les investigadores i investigador del Centre Dona i Literatura Rodrigo Andrés, Helena González Fernández, Joana Sabadell-Nieto i Marta Segarra, així com d'Anne E. Berger i Eleni Varikas (Université Paris 8) i d'Eloi Grasset (Universitat de Barcelona), entre d'altres.


Dijous 6 i divendres 7 de desembre de 2012.  Bâtiment D, salle D002 Université Paris 8 Vincennes Saint-Denis, 2 rue de la Liberté, Saint-Denis – Paris

Organitza: Centre Dona i Literatura - Càtedra UNESCO Dones, desenvolupament i cultures, Centre d'études féminines et d'études de genre, Université Paris 8

Col·labora: Institut Ramon Llull

Més informació