RIBES (Sant Pere de Ribes): Jornades “Mirades de gènere al segle XX”

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Violències

Jornades que realitzaran durant tot el mes de novembre en motiu del Dia Internacional contra les violències vers les dones.

L’objectiu de les jornades, que porten per títol “Mirades de gènere al segle XX”, es visibilitzar els avenços aconseguits en matèria d’igualtat i d’eliminació de les violències vers les dones.

Les sessions es duran a terme a la Sala Cultura l’Escorxador de Ribes (c/ de l’Escorxador, 8) els dimecres 7, 15, 21 i 18 de novembre, de 18 a 20:30 hores, i estaran conduïdes i dinamitzades per la historiadora Maria Piedad Espitia. Durant el transcurs d’aquestes s’analitzaran i debatran les pel·lícules “Ángeles con mandíbulas de Hierro”, “La sonrisa de Mona Lisa” i “En tierra de hombres”. L’últim dia es farà una conferència i col·loqui amb el títol “I ara, on estem?” i es presentarà l’exposició “De la lluita de les dones”.

Atès que l'aforament és limitat, per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic amb les dades de la persona interessades a l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .