Najwa Nimri torna a Barcelona en l’estrena del 1er CICLE DONES

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Music

There are no translations available.

Per als concerts d'inauguració, del 1er CICLE DONES del dissabte 17 de novembre, amb l’actuació de Najwa NimriAnna RoigMinimal 21, oferim un 20% de descompte en el preu de les entrades.  A més a més, entrada gratuïta pels que vinguin acompanyats, i comentin que venen de part de moncomunicacio.com

Aquest cicle de música dedicat a les dones de més rellevància del panorama musical estatal i català té vocació de continuïtat i ens permetrà gaudir en directe dels darrers treballs d’aquestes veus femenines d’excepció. L’Auditori Axa és un espai ampli i acollidor que se’ns ofereix durant el 2013 per a programar tot tipus d’activitats de dones (jornades, congressos, espectacles, concerts, etc…) Seran nou concerts, als quals podrem gaudir de l’actuació de grups coneguts i cantants consolidades com Pastora, Najwa Nimri, Bebe, Lídia Pujol… i de veus emergents com les de Zahara, Joana Serrat, Anna Roig o Minimal 21, que en poc temps s’estan situant a les llistes d’èxit i popularitat del país. 


 


Destaquem l’actuació, aquest dissabte 17 de novembre, a les 22h, de la polifacètica i carismàtica actriu i cantant Najwa Nimri i el seu grup, que recala a Barcelona amb el seu intens directe per a presentar el seu darrer i esperat treball, Donde rugen los volcanes.

També actuaran Anna Roig y l’Ombre de ton chien, que oferiran el seu darrer espectacle ple de cançons que combinen amb tota naturalitat el català i el francès, incloent les seves peculiars versions de “chansons” franceses. Tampoc ens hem de perdre al duo revelació català de música indie-electrònica, Minimal 21.  

Concerts a les 18,30, 20 i 22 hores. Auditori AXA (Diagonal 547. Edifici L'Illa Diagonal) Comprar entradas amb descompte del 20% a Primer Acte

J.López (Mon Comunicació)