Carpa de la Dona i la Joventut en festa d'entitats de migració

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Migracions - Migracions

trobada

S'ha creat la "Carpa de la Dona i la Joventut" a la festa d'entitats que s'organitza al costat del Consell Municipal d'Immigració i que es durà a terme el dia 21 d'octubre, al Moll de la Barceloneta, a partir de les 12.00 hores.

Un total de 48 entitats que formen part del Consell Municipal d'Immigració realitzen la trobada, on recolzen més de 400 persones voluntàries, a fi d'oferir a qui visiti aquest espai la possibilitat de conèixer i aproximar-se a la diversitat cultural de la ciutat de Barcelona .

A la Carpa de la Dona i la Joventut es realitzaran activitats com donar a conèixer els vestits tradicionals de diferents parts del món, també s'exposarà com les dones perceben l'estètica segons la seva procedència, i hi haurà balls, poesia i exposició fotogràfica.

A més hi haurà les carpes destinades a temes laborals i al comerç, la carpa d'acollida, el refugi i l'asil, la carpa de la cultura i s'organitzaran tallers infantils i jocs tradicionals per a la infantesa. L'Ajuntament tindrà la carpa del pla d'interculturalitat per a Barcelona i la seva estratègia antirumors i estereotips.