Curs al CPC: “Comunicació i Dones migrades”

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Formació

AJORNAT

 

L’itinerari de periodisme per a la ciutadania plural, el Centre de Formació ofereix el curs “Comunicació i Dones migrades”  a càrrec de la periodista boliviana Drina Ergueta. En aquest curs, es donen a coneixer les eines per elaborar continguts que contribueixin a visibilitzar la migració, evitar estereotips negatius i descobrir un nou tractament informatiu, amb recomanacions i noves fonts representatives i equitatives amb el gènere.

Es realitza en col·laboració amb la Xarxa Internacional de Periodistes i Comunicadores de Catalunya / Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere.

Serà el dimecres 13 de juny de 15h 3m a 20h 30m al Centre de Formació i desenvolupament del CPC

Objectius

Els nous col·lectius de persones recent arribades representen el 15% de la població de Catalunya. Aquests nous veïns i veïnes són a cada població i a cada barri, ingressen cada dia a oficines i llars, són als carrers i als negocis. Amb tot, la seva visibilitat als mitjans no es correspon a aquesta presència nombrosa ni reflecteix una imatge ajustada a la seva realitat.

El curs té com a objectiu aportar els coneixements, les eines i les competències fonamentals per elaborar continguts informatius i mediàtics que contribueixin a visibilitzar la migració i especialment les dones migrades, tot aportant una imatge que es correspongui a la seva realitat i que contraresti els estereotips negatius generats a la societat receptora.