Jornada del Fòrum Social Català (FSCat): Fem possible un altre món.

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Amb el lema "Fem possible un altre món. Tothom és clau" se celebrarà la Jornada del Fòrum Social Català (FSCat) 2012, el dissabte 9 de juny, a la Plaça Catalunya de Barcelona des de les onze del matí fins a les vuit de la tarda.

La presentació del FSM i del FSCAT serà a càrrec de Martí Olivella i Paco Cabezas, a primera hora del matí i de la tarda. La resta de la jornada es desenvoluparà entre presentacions de projectes i campanyes i activitats ludiques i  artístiques.

En l'apartat de presentació de projectes i campanyes intervindran al matí:  l'advocat Sixto Garganté sobre l'objectiu d' una "Renda de Ciutadania Garantida";  Ramon Franquesa, professor d'economia mundial i Diosdado Toledano, sindicalista sobre "Repensar Europa"; Raimundo Viejo,professor de ciències polítiques sobre "Drets de ciutadania davant les retallades"; EstherVivas, Paco Muñoz i Aigua és vida sobre "Campanyes pel 15 Octubre: Vaga de consum a les transnacionals; Qui paga mana: acció d'obediència civil sobre l'aigua; i Desqualificar les agències de qualificació"; Eva Yuz de SOS Delta sobre " No a Eurovegas"; Jordi Garcia Jané de la Xarxa sobre "Economia Solidària"; i Pepe Beunza de Nova - Innovació Social sobre "Retallada despesa militar, Desarmament i Negocis ocults". 

I a la tarda ho faran: Web de denúncia a la banca sobre "Carta al Banquero"; Arcadi Oliveres, Antonio Fuertes d'ATTAC Acordem i Feliu Madaula de Respolis sobre "Transparència Pública i Penyora fiscal sobre les ajudes a la banca"; Mar Manzaneque, Analista de desenvolupament sobre "Democràcia Directa Participativa"; Albert Noguera, professor dret constitucional i Josep Lluís Martínez, metge, sobre "Assemblees Ciutadanes Constituents". Griselda Piñero sobre "Auditoria ciutadana del deute"; i, finalment, Ada Colau de la PAH  sobre "ILP per la dació en pagament i contra els desnonaments".

També hi haurà diverses actuacions durant tot el dia: Performance Eurovegas, Grup Capoeira, Urbandancefactory,  Poesia, Miguel Angel de la Rosa (música), i PopFolki a la cloenda de l’acte.