València: La Direcció General de la Dona i per la Igualtat sol·licita al Ministeri Fiscal actuacions sobre els "cursos de prostitució"

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Violències - Trata i prostitució

La Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , amb data 11 de maig ha enviat un escrit a Intersindical Valenciana en resposta a la denuncia feta pera quest sindicat sobre els "cursos" per a prostituir-se* que s'anunciaven als voltants de les facultats de la Universitat de València.

En l'escrit la Direcció General diu: "En relació amb la denúncia presentada per Vostè el dia 8 maig 2012 relativa a l'organització i publicitat d'un "curs de prostitució professional", l'informem que aquesta Direcció General ha posat en coneixement del Ministeri Fiscal els fets esdevinguts, i s'ha sol·licitat l'inici d'actuacions en el cas que aquests siguin constitutius de delicte. Així mateix s'han iniciat les actuacions pertinents perquè la referida publicitat sigui retirada immediatament".

* Llegiu article relacionat: "Cursos" per aprendre a prostituir-se