IV Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries a Algèria el 18 de juny

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

 

Aquest IV  Fòrum es fara el proper 18 de juny de 2012 a l’Hotel Hilton d’Alger (Algèria). Està organitzat per AFAEMME, la Associació de Cambres de Comerç e Industria del Mediterrani (ASCAME), la Associació d’Empresàries d’Algèria (SEVE) i la Associació Catalana d’Empresàries i Executives (ACEE) i coincidirà amb la celebració de l’Assemblea General d’AFAEMME (19 de juny) i una sèrie d’encontres business to business entre empresàries catalanes i algerianes que organitza l’ACEE (18 de juny).

El Fòrum es configura com una important oportunitat per a totes del dones empresàries de l’àrea mediterrània per fer contactes de negocis en sectors clau per al desenvolupament econòmic del Mediterrani, així com per compartir histories d’èxit, bones pràctiques y know-how i per analitzar el paper de la dona en el desenvolupament de les economies de la regió.

 La celebració d’aquesta 4ª edició del Fòrum ofereix a les participants una plataforma permanent per al diàleg, el debat, l’intercanvi d’experiències i el networking.

 Per a més informació pàgina web  AFAEMME