Fons internacional "Reporters respond" per donar suport a periodistes

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Llibertat d'Expressió

 

L'organització Free Press Unlimited  , amb seu als Països Baixos, ha anunciat el fons internacional per a emergències "Reporters respond" per tal de donar suport a periodistes i a mitjans informatius que hagin estat amenaçats, reprimits o que han perdut les seves eines de treball.
 
Reporters Respon és un fons internacional d'emergència per a periodistes. A tot el món, membres de la premsa s'enfronten a un creixent nivell de repressió, violència i intimidació per part dels governs, les milícies, etc. Desafortunadament, per a molts periodistes que treballen en zones conflictives, aquestes amenaces són una realitat quotidiana. Perden els seus equips, les seves oficines i, de vegades fins i tot les seves vides.

Per ajudar als i a les periodistes agredides a fi que puguin continuar fent la seva feina, Free Press ha tingut aquesta iniciativa d' fons d'emergència internacional que proporcioni assistència directa a les i als periodistes i mitjans de comunicació, per que puguin tornar a la feina el més aviat possible quan s'enfronten a l'obstrucció local. El suport es presta amb independència del mitjà i l'àrea coberta pel periodista o de l'origen.

Els requisits són ser periodista, operador de càmera o professional dels mitjans de comunicació que treballin en el terreny ( no a l'exili) i el fons proporciona l'equip, assessoria i els recursos, seguretat i solucions ràpides en el cas d'una emergència. 

Free Press Unlimited* té l'objectiu de respondre a les peticions de suport dins de les primeres 24 hores
 

Oficina Premsa Lliure Unlimited: +31 6 38820516 o +31 35 6254300, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .