Argentina: Participació del Consejo Nacional de las mujeres al Foro Nacional LIDERA 2012

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Organitzacions socials

El Consejo Nacional de las mujeres va participar en el Fòrum Nacional LIDERA 2012 organitzat per l' Equipo Latinoamericano de Justicia y Género (ELA), dut a terme els dies 19 i 20 d'abril a la Ciutat Autònoma de Buenos Aires.

La primera jornada va estar dedicada a l'intercanvi d'experiències de lideratge en la Societat Civil i el reconeixement d'eines d'enfortiment institucional per a organitzacions socials. En ambós temes hi van participar organitzacions de tot el país: S'hi varen tracta temàtiques de gènere, drets humans, infantesa i adolescència.

El segon dia va comptar amb una agenda orientada a debatre sobre la participació política de les dones. La Presidenta del Consell Nacional de les Dones, Sra Mariana Gras Busceto, va participar en un dinar amb dones polítiques i posteriorment es va organitzar la taula de diàleg amb legisladores i funcionàries. La conferència de cloenda la va fer la Dra Line Bareiro , integrant del Comité de seguimiento de la Convención para la Eliminación de Toda Formas de Discriminación contra la Mujer (CEDAW).