Els fons del Centre de Documentació Vindicación Feminista, a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Memory - Historical memory

There are no translations available.

EL_li

 

Lidia Falcón Elvira Siurana faran lliurament en comodat, el proper dilluns 7 de maig, dels fons del Centre de Documentació Vindicación Feminista, a l'Arxiu Nacional de Catalunya. L'acte serà al Palau March de la Rambla de Santa  Mònica, a les 19 hores.

La cerimònia estarà presidida pel Conseller de Cultura del Govern de la Generalitat, Ferran Mascarell, i hi participaran Ignasi Riera, escriptor, periodista i ex diputat d'IC, Rosa Regàs, escriptora, exdirectora de la Biblioteca Nacional i Lidia Falcón, advocda i periodista que fou la directora de la publicació.

En aquest acte s'exposarà el treball de recollida de dades i documents a través del recull de la informació publicada al nostre país i la comunicació amb els grups i revistes feministes de l'Estat espanyol i de molts països, durant mig segle. Durant l'espai de temps en què va ressorgir el feminisme a casa nostra, ofegat per la dictadura franquista. aquests fons constitueixen un material preciós per conèixer, analitzar i recopilar la història de Catalunya i de l'Estat espanyol.