Calala organitza jornada solidària entre dones

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Organitzacions socials

Teixir llaços i recaptar fons per donar suport a grups de dones que treballen contra la violència de gènere, pels drets de les dones i la pau a Centre Amèrica són els objectius de les jornades solidàries que organitza el Fons de Dones Calala.

Aquest dissabte 31 de març, de 16.00 a 19.00 hores, al Centro de Bienestar Barcelona Well Woman (c/Casp, 80 1º3ª) es realitzarà una jornada consistent en:

Ioga. Dalila Sahraoui ajudarà a tenir més coneixement del cos propi, a tonificar-lo i a fer front al estrés quotidià.

Postres Sans. Taller dirigit per Djanira Cortesao, experta en cuina natural. Ensenyarà a crear una varietat de deliciosos dolces lliures de productes lactis, de blat i sucre processat.

Massatges. María del Rosario Vásquez, activista feminista i massatgista, ofereix massatges per tenir cura del cos i la ment, que ajuden a la relaxació.

Quiropràctica. Muriel Poli fa servir una tècnica que consisteix en la estimulació amb precisió de punts al llarg de la columna vertebral per sanar el cos i lliurar bloquejos espinals.

Mètode Grinberg. Charlotte Crowther ensenya a deixar anar tensions del clatell i la esquena de dalt, guanyar benestar, força i llibertat de moviment i expressió.

 

Més informació: 658 036922 ó 648 251 452

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la www.calala.org