InOutRadio, l’emissora de ràdio podcast per a dones, comença a emetre en streaming

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Digitals

inout

L’emissora podcast dirigida a les dones www.inoutradio.com emetrà en streaming un programa setmanal a partir del 16 de febrer del 2012. Fa un parell de setmanes que ja han començat les emissions en proves a través de http://inoutradio.listen2myradio.com/ amb molt bona acceptació per part del públic, que ara tindrà l’opció de participar en directe en la programació i d’interactuar a temps real amb tots els continguts de l’emissora.


El programa pilot s’emetrà el proper 16 de febrer, a la tarda, i tindrà el format de magazine: inclourà entrevistes, tertúlies, regals, consells de coaching, opinió, informació, xafarderies i humor, sobretot molt bon humor. En principi, el programa, que es dirà “Berenjenales”, durarà una hora, però segurament s’allargarà fins a les dues hores setmanals d’aquí a ben poc temps.

InOutRadio funciona des del 2008 com una emissora podcast independent dirigida a les dones lesbianes. En aquesta nova etapa, l’emissora es vol dirigir a totes les dones en general, però sense oblidar el seu origen: el col·lectiu de dones homosexuals.

Creada per la periodista Ana Satchi a partir d’un projecte personal, l’emissora ha anat guanyant col·laboradores i espais amb el pas del temps, de manera que s’ha anat consolidant, gràcies en part a la promoció a través de les xarxes socials com Facebook i Twitter.

A poc a poc, InOutRadio ha anat guanyant oients i prestigi, i l’any 2010 tres dels seus espais van estar entre els Top 20 dels European Podcast Awards: “Artisteando”, que recull entrevistes a dones del món de l’art, la música, la literatura i la cultura en general; “Mídeme en letras”, que dóna veu i espai a la creació literària; i “Déjate dormir”, l’espai més personal d’InOutRadio i el que li va donar origen, un programa intimista que gira al voltant de la personalitat i la veu d' Ana Satchi.

En aquests moments, un dels programes amb més audiència és “Desconocidas & Fascinantes”, ideat i dirigit per les escriptores Isabel Franc i Thais Morales, en què s’investiga i es difon la vida i l’obra de dones que s’han mantingut en l’anonimat al llarg de la història per culpa de la invisibilitat fruit de la discriminació. Un altre dels espais de més èxit es titula “En Clave de Coach”, dirigit i presentat per la formadora i executive coach Miriam Mateos.

Tota la programació d’InOutRadio es pot escoltar ja a través de http://inoutradio.listen2myradio.com/, i a partir del 16 de febrer també el nou programa magazine setmanal “Berenjenales”.