Andalusia: Premi internacional de Periodisme Julio A. Parrado

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Llibertat d'Expressió

El Sindicato de Periodistas de Andalucía-SPA y la Federación de Sindicatos de Periodistas de España- FeSP convoquen el Premi internacional de Periodisme Julio A. Parrado, amb el suport de l'Ajuntament i la Universitat de Còrdova.

Aquest guardó té per objecte reconèixer una trajectòria professional brillant,  compromesa amb la defensa dels drets humans, de periodistes de qualsevol nacionalitat, o bé d'organitzacions o entitats periodístiques, que hagin realitzat treballs en zones en conflicte bèl•lic o d'especial violència social.

La seva dotació és de 2.500 € i el termini per presentar candidatures conclou aquest proper 16 de febrer.

Els guardonats en les cinc edicions anteriors han estat: Eman Ahmad Mai, periodista i escriptora iraquiana (2007); Eduardo Márquez González, president de la Federación Colombiana de Periodistas (2008); Caddy Adzuba, periodista radiofònica de Kivu Sud-RD.Congo (2009); Mònica Bernabé Fernández, periodista espanyola destinada a l'Afganistan des de fa més d'una dècada i presidenta de l'Associació pels Drets Humans a l'Afganistan (2010), i Gervasio Sánchez Fernández, periodista i reporter gràfic espanyol premiat en la darrera edició del premi celebrada el passat any 2011.

Més informació: http://www.spandalucia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=846&Itemid=47