L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya renova la Junta i prepara el 20 Aniversari

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

L'ADPC escull una nova Junta. (Notícia de Donesdigital)

Redacció Dones digital.- Es va presentar i aprovar per unanimitat la memòria d'activitats i l'informe econòmic corresponent als anys 2010 i 2011. Destaquen entre les principals activitats Els Premis de Comunicació no Sexista, el I Premi de Periodisme no Sexista convocat l'any 2011 i adreçat a estudiants de Ciències de la Comunicació; els mitjans de comunicació propis de l'entitat: web corporatiu de l'adpc, Dones dossier i el digital donesdigital. Les recerques consolidades que s'elaboren per equips de sòcies: Periodistes en temps difícils i l'Impacte de les Recomanacions sobre el tractament de la violència masclista als mitjans de comunicació, així com els serveis que es realitzen des de l'entitat i la representació institucional tant al Consell de Dones i Consell de Ciutat de Barcelona com al Consell de Dones de Catalunya.

També va tenir un espai destacat la presència de l'ADPC a les xarxes socials, facebook i twitter.
La memòria econòmica referida a aquests 2 anys presenta uns comptes sanejats malgrat que els ingressos s'han reduït a causa de la crisi.        
Una atenció especial va merèixer la commemoració dels 20 anys de l'entitat (1992-2012) que tindrà lloc aquest any. Properament es reunirà la Comissió per tirar endavant les activitats.
 
Nova Junta

La nova Junta, escollida amb una abstenció, és la següent:
Presidenta, Carolina Barber Albors
Vicepresidentes, Mavi Carrasco Rocamora i Laia Serra Valls
Secretària, Elena Riera Salazar
Tresorera, Marta Corcoy Rius
Anna González Batlle, responsable de les xarxes socials
Joana Uribe Carpena, responsable dels Premis de Comunicació no Sexista
Montserrat Puig Mollet, responsable de la Comissió dels 20 anys
Marga Solé Montané
Manolita Sanz Ferré

Eva Donat Veiga
 
El funcionament de la Junta serà a dos nivells: La Junta Directiva, integrada per les 11 membres i la Junta Executiva, formada per les 8 membres amb responsabilitats concretes.