Crida Feministes indignades 15 O

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Comunicats

fem_indIDE LA INDIGNACIÓ A L’ACCIÓ,

LES NOSTRES VIDES, ELS NOSTRES COSSOS, ELS NOSTRES TREBALLS,

NO ELS SEUS PRIVILEGIS, NO ELS SEUS BENEFICIS”

 

Dissabte 15 d’Octubre a les 16 hores a Palau de Mar


fem_indIEl 15 O, quan es compleixen els cinc mesos del 15 M , milions de persones prendrem de nou els carrers per a demostrar la nostra indignació i el nostre rebuig contra les retallades socials i demostrar que no som mercaderies en mans de capitalistes i governants al seu servei.

Aquesta és una convocatòria internacional i a Barcelona sortirem al carrer sota el lema “De la indignació a l’acció, les nostres vides, no els seus beneficis”, com un inici d’una tardor de mobilitzacions pel nostre futur.

Com a Feministes Indignades treballem intensament dins del 15 M per fer visible que les retallades socials també estan marcades per el gènere, per el sistema de dominació patriarcal. I també ens proposem fer-nos ben visibles en aquest 15 O com a dones i com a feministes.

Per això comptem amb totes vosaltres dones, lesbianes, trans, nenes, mares, avies, cosines, estudiantes, treballadores domèstiques, immigrades, precàries, amb diversitat funcional, no estàndards, gitanes, camperoles, mestres i prostitutes per a aconseguir-ho. I si des dels barris , pobles i viles es sortirà en columnes, nosaltres, totes nosaltres, organitzarem el nostre FemBloc amb el nostre lema: “De la indignació a l’acció, les nostres vides, els nostres cossos, els nostres treballs, no els seus privilegis, no els seus beneficis”. Sortirem de Palau de Mar (seu de Benestar i Família) i pujarem per Via Laietana per a unir-nos a la manifestació general a Plaça de Catalunya.

Volem que sigui un Fem Bloc divertit i també reivindicatiu … posem a treballar la nostra imaginació per a aconseguir-ho!.

Dissabte 15 d’Octubre a les 16 hores a Palau de Mar

 

Si no arribes a les 4, ens veiem a la cantonada del banc d’Espanya de plaça Catalunya per començar juntes la mani al voltant de les 5.

Per a totes les que vulgueu fer pancartes i coordinar accions

Dijous 13 d’octubre a les 19h a l’Ateneu Roig de Gràcia

Carrer Ciutat Real, 25 – Mº L4 Joanic

 

La revolució serà feminista o no serà!!

Ni oprimides pel patriarcat ni explotades pel capitalisme.

Jo també estava al Parlament!

Si toquen a una ens toquen a totes.

Prou repressió!!

 

Feministes Indignades