REVISTA DUODA: PRESENTACIÓ i CELEBRACIÓ DELS 40 NÚMEROS (1991-2011)

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Publicacions

NÚMERO 40. Editorial: La història vivent / La historia viviente
Parlaran:
M. ELISA VARELA, LAIA SANTÍS, IVETTE ROCHE i M. MILAGROS RIVERA

LLOC: CCD FRANCESCA BONNEMAISON

Sant Pere Més Baix, 7 –Sala Gran, 3a Planta.  BARCELONA
DATA: divendres 16 de setembre
Hora: 18.30

ENTRADA LLIURE


La Revista DUODA. Estudis de la diferència sexual (fins al número 30, 2006, amb el nom de DUODA. Revista d'Estudis Feministes) s'edita dues vegades l'any, a l'abril i a l'octubre. Es publica en llengua castellana i catalana, i ofereix en anglès resums dels seus articles i les paraules clau de cadascun.

És un recull d’estudis, de teoria i pràctica de la política de les dones, i altres resultats de la recerca pluridisciplinar, que es produeixen dins i fora del Centre de Recerca en Estudis de les Dones: Duoda.

Tots els números tenen un tema monogràfic extens i d'altres més breus: Articles, Debat obert, Creació literària, Projecte d'artista, Ensenyament, Ressenyes, Llibrets rebuts, etc.  L'objectiu de la Revista és difondre les creacions de les dones en i de l'àmbit universitari, com també les que es fan des dels espais de dones, amb els quals el Centre Duoda estableix relació.  Els seus textos han anat oferint elements clau del pensament de la diferència sexual i de la política del simbòlic. 

És una de les poques revistes universitàries de pensament feminista que recull les aportacions d'autores i alguns autors d'aquest pensament d'arreu del món i ha estat la revista que ha difós a l'estat espanyol el pensament italià de la diferència sexual. Les novetats que ofereix aquest número és el seu nou disseny, creat per la dissenyadora Kiki Bauer amb Elena del Rivero.   El tema monogràfic del núm. 40 gira és “la historia viviente”..

Organitza: DUODA (UB)
Lloc: Sant Pere més Baix 7, Barcelona. Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (CCDFB)
Més Informació: www.ub.edu/duoda/web/public..TELF. 93 403 97 92 -  93 448 1399