Nota de Premsa 22.10.2010: La Independent comença dimarts 26 d’octubre els seus enviaments regulars

NOTA DE PREMSA URGENT

 

La Independent comença dimarts 26 d’octubre els seus enviaments regulars a les subscripcions arribades d’arreu dels territoris de llengua catalana i d’altres indrets.

 

Tal com va assenyalar LA INDEPENDET agència de noticies amb Visió de Gènere, els seus enviaments regulars seran bisetmanals, dimarts i dijous a primera hora de la tarda.

 

Algunes de les informacions que s’hi inclouran aquest primers dies faran referència a la sortida de Mª Teresa Fernández de la Vega del govern de l’Estat i la supressió del Ministeri d’Igualtat que ha estat rebuda amb protestes per diverses organitzacions feministes.

 

Primeres declaracions d’alguns dels candidats i de les candidates, caps de llista, al Parlament de Catalunya sobre qüestions d’igualtat i de gènere.

 

Segueixen els Qüestionaris a partits polítics, associacions i ONG.

 

I entre altres temes: Com afecten a les dones i treballadores franceses les reformes sobre pensions a l’Estat francès;  Declaracions de l’alcaldessa de la població alt empordanesa d’Ordis, Maria Crehuet, sobre la manca de recursos dels municipis petits del país agrupats en l’Associació de Micropobles de Catalunya ; i la celebració de les Primeres Jornades de Gènere al País Valencià promogudes per Acció Cultural, entre d’altres.