Carta de Carme Freixa, presidenta de l 'ADPC, a la Defensora d'Igualtat d' El Periódico

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Escrit de Carme Freixa, actual presidenta de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), a la Defensora d'Igualtat d' El Periódico, Eva Peruga.

 

Com a dona feminista que ha anat seguint tota la tasca que les dones indignades estan fent reivindicant una Democràcia Real Ja voldria que quan es parli del moviment de la indignació en el seu diari es faci fent visibles a les dones. Un diari, al qual felicito perquè és l'únic mitjà que té a una periodista fent funcions d'agent d'igualtat perquè canviïn les coses, així que m'agradaria demanar-los que deixem de veure que només es recullen les opinions de indignats, només es parli de els indignats i s'obrin columnes d'opinió només a homes indignats.
Les dones feministes estem indignades. I fa molts anys que estem lluitant per canviar les coses. De fet, les feministes hem aconseguit molts dels drets socials de què gaudeix la societat avui amb les nostres lluites d'indignació respecte a les injustícies d'aquest món.
Esperem veure més indignades en els reportatges, les entrevistes, les columnes d'opinió i les opinions de persones expertes perquè la revolució serà feminista o no serà.
Moltes gràcies.