Nova York: Una estàtua per a la llibertat a Wall Street / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Art

There are no translations available.

El dia Internacional de la Dona  va aparèxer  en un cèntric emplaçament de Wall Street, l'imperi de l'economia mundial, una estàtua d'una nena de l'artista Kristen Visbal, enfrontada a un toro. Reptava al toro com a metàfora del món financer dominat pels homes.

 

 toro

 

L'estàtua que representa a una nena "Fearles Girl" (nena sense por) enfrontant-se a un poderós toro que ja és una icona dels carrers de Wall Sreet, ha aconseguit el suport unànim de bona part de la societat
novaiorquesa. I sí era previst que fos retirada a finals d'aquest mes, l'Alcalde de la ciutat, obligat per la pressió popular ha anunciat que l'escultura restarà en la seva actual ubicabió fins a finals del mes de març del 2018.

L'estàtua encarregada per la companyia State Street Global Advisors (SSGA) es va col.locar per cridar l'atenció sobre les creixents desigualtats de gènere i les diferències salarials entre homes i dones. I
no hi ha dubte que col.locant-la en un lloc tan important del del món financer,i davant la d'un toro, icona de Wall Street, els objectius almenys i fins ara de remoure consciències i suports ha estat total.