Estat Espanyol: Drets sexuals i reproductius en convocatòria de Calala / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Health - Sexual and reproductive health

There are no translations available.

El Fons de dones Calala ha llançat una nova convocatòria per finançar projectes amb els quals "enfortir els grups de base de dones i / o feministes que estan defensant els drets sexuals i els drets reproductius (DSR) a l'Estat espanyol".

 

 

Calala-derechos sexuales

 

La convocatòria està destinada a grups de base de dones i / o feministes treballant a l'Estat espanyol, donant prioritat a aquells liderats per dones joves, lesbianes, trans, migrants, gitanes, treballadores sexuals i treballadores domèstiques, estiguin o no registrats legalment.

Entre les característiques a tenir en compte en les propostes hi ha que:

Es donarà suport a grups que vulguin desenvolupar campanyes en temes de DSR, sols o en aliança amb altres grups.

En DSR s'inclouen un ampli espectre de temes, entre d'altres: dret a l'avortament, educació sexual i afectiva, fonamentalisme i laïcisme, cossos i identitats, assetjament i violència sexual, drets de les treballadores sexuals, reproducció assistida per a dones soles o lesbianes, despatologització de la transsexualitat o violència obstètrica.

"Ens interessa finançar projectes que tinguin en compte la conjuntura política actual i vulguin aprofitar la representació de noves forces polítiques en les institucions per aconseguir avenços en matèria de DSR", assenyala la convocatòria.

Més informació a:

Convocatòria Calala