Quatre Vents, Periodismo Humano i Eduard Soler premiats per Drets Humans

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Drets Humans - Drets de les Dones - Drets de les Dones

There are no translations available.

z-premio_DDHH

 

La Fundació Quatre Vents, el diari digital Periodismo Humano i l'activista Eduard Soler, ja mort, han estat elegits per rebre guardons de part de l'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), en un acte que es durà a terme el proper mes al Parlament de Catalunya.

El Premi Solidaritat 2012, que s'atorga des de 1987 a entitats i persones destacades per la seva lluita a favor dels drets humans, serà lliurat a la Fundació Quatre Vents pels seus 25 anys de treball en benefici de la infància en situació de risc d'exclusió social.

El treball d'aquesta fundació s'enfoca en atendre no només a la infància, sinó també a les seves famílies i especialment a mares soles en situació de risc, a través de diferents projectes d'inclusió social.

La menció especial als mitjans de comunicació va ser atorgada a Periodismo Humano, un mitjà digital nascut específicament per aportar informacions alternatives amb un enfocament des dels drets humans, aspecte que habitualment és oblidat per la premsa.

Eduard Soler rebrà una menció honorífica a títol pòstum en record del seu ferm compromís i constant lluita per un món més just i en pau.

Durant l'acte de lliurament de premis, els guardonats rebran una placa commemorativa i la Fundació Quatre Vents una obra de l'escultor Jaime de Córdoba.

 

z-premio_DDHH1